, ,

sera KOI multivitamin 100 ml

8005 Ft

Kiegészítő eledel díszhalak számára a kerti tóban.

A folyékony multi vitamin emulzió hatékonyan gazdagítja a koik táplálkozását, biztosítja a létfontosságú vitaminokat, és megelőzi a hiánytüneteket. Erősíti az ellenálló képességet. A vitaminok a koik számára különféle szükségleteket támogatnak, többek közt: az A vitamin befolyásolja a látást, a B vitaminok csoportja sokoldalúan támogatja az anyagcserét, a C és E vitaminok megkötik a szabadgyököket, a D vitamin a kalcium anyagcserét támogatja. A vitaminhiányos táplálkozás hiánytünetek kialakulásához vezet, ilyen például az étvágytalanság, nem megfelelő növekedés, fokozott hajlam a betegségekre, vagy a bőrkárosodás.

Javaslat az etetéshez: Rendszeres étrend kiegészítőként és erősítéshez stresszhelyzetekben (pl. áttelepítés, ápolási tevékenységek esetén, területi harcok idején, hőingadozáskor) valamint támogatásként betegségek idején.

Összetétel: víz, vitaminkeverék.

Adalékanyagok literenként: vitaminok és provitaminok: A vit. 545.000 NE, B1 vit. 2.000 mg, B2 vit. 1.500 mg, B6 vit. 2.000 mg, B12 vit. 2 mg, C vit. 55.000 mg, D3 vit. 100.000 NE, E vit. 4.700 mg, K vit. 510 mg, kalcium-D-pantotenát 5.000 mg, folsav 480 mg, nikotinamid 10.000 mg.

80050 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0348 Kategóriák: , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart