, ,

Tetra Pond Colour Sticks 4 l

5585 Ft

Tetra Pond® Colour Sticks – A természetes briliáns színek érdekében.

A Tetra Pond® Colour Sticks egy magas tápértékű főtáplálék minden kerti tóban élő hal természetes színpompájának kiteljesítéséhez. A szabadalmaztatott* BioActive® formulával: speciális keverék vitaminokból és létfontosságú tápanyagokból, amelyek aktívan javítják a testfunkciókat és bizonyítottan erősítik a halak ellenálló képességét. A természetes szín pigmentáció fokozása kiváló minőségű karotinoidok segítségével. Látható eredmény már néhány hét elteltével rendszeres etetés mellett. Minden létfontosságú táp-, ballaszt- és ásványi anyagot, valamint nyomelemet és vitamint tartalmaz a biológiailag kiegyensúlyozott táplálkozás érdekében. Hosszantartó C-vitaminnal a nagyobb ellenálló képesség érdekében. Könnyen emészthető a biológiai tápanyagok könnyű elérhetőségének köszönhetően. Ideális a mindennapos etetéshez.

Adagolási javaslat: Naponta legalább 2-3 alkalommal mindig csak annyit adagoljon, amennyit a halak néhány percen belül el tudnak fogyasztani.

Összetétel: növényi fehérjekivonatok, gabona, hal és halmelléktermékek, növényi melléktermékek, élesztők, ásványi anyagok.

Minőségi elemzés: nyersprotein 31,0%, nyerszsír 5,0%, nyersrost 2,0%, nyershamu 7,0%, víz 7,0%.

Adalékok: A-vitamin 28500 IE/kg, D3-vitamin 1780 IE/kg, E-vitamin 190 mg/kg, L-aszkorbil-2-polifoszfát 136 mg/kg. EU-adalékokkal színezve. Az EU-ban engedélyezett antioxidánssal.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

1396 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0293 Kategóriák: , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart