, ,

Tetra Pond Flakes 1 l

3135 Ft

A Tetra Pond® Flakes főtáplálék lemezes formában és különösen jól alkalmazható minden fiatal és kishal számára a kerti tóban.

A szabadalmaztatott* BioActive® formulával: speciális keverék vitaminokból és létfontosságú tápanyagokból, amelyek aktívan javítják a testfunkciókat és bizonyítottan erősítik a halak ellenálló képességét. Változatos, biológiailag kiegyensúlyozott és egészséges táplálék a négy kiválasztott lemez speciális keverékének köszönhetően. Egészséges növekedés és vitalitás a magas tápértékű fehérjéknek köszönhetően. Az ellenálló képesség támogatása a magas vitamin- és ásványi anyag tartalomnak köszönhetően. Könnyű emészthetőség az optimális ballasztanyag-tartalomnak köszönhetően. Különösen alkalmas a félénk, kis és fiatal halak számára a lemezek könnyű eloszthatóságának köszönhetően. Tetra Pond

Etetési tipp: Naponta 2-3 alkalommal mindig csak annyit adagoljon, amennyit a halak néhány percen belül el tudnak fogyasztani

Összetétel: gabona, hal és halmelléktermékek, növényi fehérjekivonatok, puhatestűek és rákfélék, növényi melléktermékek, élesztők, olajok és zsírok, algák, cukor.

Minőségi elemzés: nyersprotein 40,0%, nyerszsír 9,0%, nyersrost 2,0%, nyershamu 10,0%, víz 6,0%.

Adalékok: A-vitamin 17316 IE/kg, D3-vitamin 1082 IE/kg, E-vitamin 103 mg/kg, L-aszkorbil-2-polifoszfát 137 mg/kg, lecitin. EU-adalékokkal színezve. Az EU-ban engedélyezett antioxidánssal

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

3135 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0290 Kategóriák: , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart