,

Tetra Pond AquaSafe 500 ml

6420 Ft

TetraPond AquaSafe® – természetes és a halak számára megfelelő tóvízről gondoskodik.

A speciális hatóanyag-kombináció azonnali és tartós 3-szoros tóvédelemről gondoskodik: 1. Hatékonyan és tartósan megköti a mérgező nehézfémeket, pl. a rezet, a cinket és az ólmot. 2. Semlegesíti az agresszív klórt. 3. A szerves ápoló kolloidok tartósan védik a tóban élő halak kopoltyúit és nyálkahártyáját és így megelőzik a betegségeket. B1-vitamint tartalmaz a stressz ellen, amit például a halak szállítása vagy a halak be- és áttelepítése okozhat. Optimális feltételeket teremt a károsanyag-lebontó baktériumok számára és ezzel segíti az ammóniák és a nitrit lebontását. Azonnali és hosszan tartó hatás. Egyszerű és precíz adagolás.

Alkalmazás: Nélkülözhetetlen a tó első betelepítésekor, minden részleges vízcsere esetén, hosszabb esőzések után és betegség kezelése után.

Adagolási útmutató: Az üveget használat előtt jól rázza fel. Az adagoló pohár segítségével adjon 50 ml AquaSafe® terméket minden 1000 liternyi tóvízhez. Az optimális hatás érdekében egyenletesen ossza el a vízben egy bot vagy hasonló tárgy segítségével. Ajánlott a rendszeres utókezelés fele mennyiségű termékkel minden 2-3 hétben.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

12840 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0329 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart