, ,

Tetra Pond Variety Sticks 1 l

2450 Ft

A Tetra Pond Variety Sticks három különböző stick főtáplálék-keveréke a kerti tavi halak egészséges és változatos táplálkozása érdekében.

A szabadalmaztatott BioActive® Formulával – a nagyobb ellenálló képesség, a több energia és a nagyobb vitalitás érdekében. Minden létfontosságú tápanyagot, vitamint és nyomelemet tartalmaz a táplálkozási hiányosságok megelőzésére. Változatos táplálkozás három különböző stick keverékéből az egészség, a színpompa és a vitalitás érdekében. Nagyobb ellenálló-képesség az optimalizált tápanyag-összetételnek köszönhetően. A könnyű táplálékfelvétel és a kiváló emészthetőség alacsony vízterhelésről és jobb vízminőségről gondoskodik.

Naponta legalább 2-3 alkalommal mindig csak annyit adagoljon, amennyit a halak néhány percen belül el tudnak fogyasztani.

Összetétel: gabona, növényi fehérjekivonatok, növényi melléktermékek, hal és halmelléktermékek, algák, élesztők, olajok és zsírok, ásványi anyagok, zöldségek.

Minőségi elemzés: nyersprotein 31,0%, nyerszsír 4,5%, nyersrost 2,0%, nedvességtartalom 7,0%.

Adalékok: vitaminok, provitaminok és kémiailag definiált, hasonló hatású anyagok: A-vitamin 28900 IE/kg, D3-vitamin 1800 IE/kg.

Nyomelemek vegyületei: E5 mangán 100 mg/kg, E6 cink 60 mg/kg, E1 vas 39 mg/kg, E3 kobalt 0,7 mg/kg. Színezőanyagok, tartósítószerek, antioxidánsok.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

2450 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0288 Kategóriák: , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart