,

Tetra Pond AquaSafe 250 ml

3940 Ft

TetraPond AquaSafe® – természetes és a halak számára megfelelő tóvízről gondoskodik.

A speciális hatóanyag-kombináció azonnali és tartós 3-szoros tóvédelemről gondoskodik: 1. Hatékonyan és tartósan megköti a mérgező nehézfémeket, pl. a rezet, a cinket és az ólmot. 2. Semlegesíti az agresszív klórt. 3. A szerves ápoló kolloidok tartósan védik a tóban élő halak kopoltyúit és nyálkahártyáját és így megelőzik a betegségeket. B1-vitamint tartalmaz a stressz ellen, amit például a halak szállítása vagy a halak be- és áttelepítése okozhat. Optimális feltételeket teremt a károsanyag-lebontó baktériumok számára és ezzel segíti az ammóniák és a nitrit lebontását. Azonnali és hosszan tartó hatás. Egyszerű és precíz adagolás.

Alkalmazás: Nélkülözhetetlen a tó első betelepítésekor, minden részleges vízcsere esetén, hosszabb esőzések után és betegség kezelése után.

Adagolási útmutató: Az üveget használat előtt jól rázza fel. Az adagoló pohár segítségével adjon 50 ml AquaSafe® terméket minden 1000 liternyi tóvízhez. Az optimális hatás érdekében egyenletesen ossza el a vízben egy bot vagy hasonló tárgy segítségével. Ajánlott a rendszeres utókezelés fele mennyiségű termékkel minden 2-3 hétben.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

15760 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0328 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart