,

Tetra AlguMin 100 ml

1765 Ft

A Tetra AlguMin gyorsan elbánik minden algafajtával. Az összetevő azonnal felszabadul a gyors hatás biztosítása érdekében. A folyékony formulának köszönhetően a hatóanyag optimálisan eloszlik. Használható halakat, növényeket és mikroorganizmusokat tartalmazó akváriumokban. Minden édesvízi akváriumhoz.

Adagolás: használat előtt felrázandó! Adjon 5ml Tetra AlguMin szert 10 l akváriumvízhez. Szükség esetén fél adagot használva ismételje meg a kezelést kéthetente! A mérőpoháron egy mérőegység = 10ml. Megjegyzés: a terméket napsugárzástól elzárva tartsa! A kezelés alatt kerülje az aktív szén használatát a szűréshez, kapcsolja ki az UV tisztítót és ne cserélje le a vizet. Az elhullott algákat lehetőleg távolítsa el! Optimális algamegelőzés: az akváriumban lévő algák csúnyák és gátolhatják a vízinövények növekedését is, ezenkívül megzavarják az akvárium hosszútávú biológiai egyensúlyát. Az algák növekedésének megakadályozása érdekében csökkenteni kell az algák foszfát (PO4) és nitrát (NO3) tápanyagait például a Tetra EasyBalance segítségével. A megelőzés érdekében lehetőség van speciális algaellenes szerek rendszeres használatára is, mint például a Tetra Algetten akár 40 literes akváriumokhoz és a Tetra AlgoStop Depot készítmény közepes és nagy akváriumokhoz. Tartalom: 250 ml 500l-1000l akváriumvízhez.

Összetétel: Aktív összetevő 100 ml-ben: Monolinuron 0,245g (ártalmas a vízi élővilágra, hosszantartó károsodást okoz.) Aquatic Chronie 3 H412 (ártalmas a vízi élővilágra, hosszantartó károsodást okoz.) EUH208 2,2’,2”-(Hexahydro-1,3,5-triazin-1,3,5-triil) trietanol C > 25% tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Gyártó: Tetra GmbH Németország

17650 Ft/l

 

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0445 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart