,

Tetra Algumin 250 ml

3660 Ft

A Tetra AlguMin gyorsan elbánik minden algafajtával. Az összetevő azonnal felszabadul a gyors hatás biztosítása érdekében. A folyékony formulának köszönhetően a hatóanyag optimálisan eloszlik. Használható halakat, növényeket és mikroorganizmusokat tartalmazó akváriumokban. Minden édesvízi akváriumhoz.

Adagolás: használat előtt felrázandó! Adjon 5ml Tetra AlguMin szert 10 l akváriumvízhez. Szükség esetén fél adagot használva ismételje meg a kezelést kéthetente! A mérőpoháron egy mérőegység = 10ml. Megjegyzés: a terméket napsugárzástól elzárva tartsa! A kezelés alatt kerülje az aktív szén használatát a szűréshez, kapcsolja ki az UV tisztítót és ne cserélje le a vizet. Az elhullott algákat lehetőleg távolítsa el! Optimális algamegelőzés: az akváriumban lévő algák csúnyák és gátolhatják a vízinövények növekedését is, ezenkívül megzavarják az akvárium hosszútávú biológiai egyensúlyát. Az algák növekedésének megakadályozása érdekében csökkenteni kell az algák foszfát (PO4) és nitrát (NO3) tápanyagait például a Tetra EasyBalance segítségével. A megelőzés érdekében lehetőség van speciális algaellenes szerek rendszeres használatára is, mint például a Tetra Algetten akár 40 literes akváriumokhoz és a Tetra AlgoStop Depot készítmény közepes és nagy akváriumokhoz. Tartalom: 250 ml 500l-1000l akváriumvízhez.

Összetétel: Aktív összetevő 100 ml-ben: Monolinuron 0,245g (ártalmas a vízi élővilágra, hosszantartó károsodást okoz.) Aquatic Chronie 3 H412 (ártalmas a vízi élővilágra, hosszantartó károsodást okoz.) EUH208 2,2’,2”-(Hexahydro-1,3,5-triazin-1,3,5-triil) trietanol C > 25% tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Gyártó: Tetra GmbH Németország

 

14640 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0446 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart