,

sera pond cyprinopur 250 ml (5000 l vízhez)

8160 Ft

Baktériumfertőzés és élősködők ellen kerti tavakban.

A sera cyprinopur átfogó védelmet nyújt a tavi halak számára. A tó vizének sera cyprinopurral történő kezelése legyőzi a baktériumokatés a pontytetűket. A bakteriális fertőzések tünetei a nyílt begyulladt területek, a hintázó mozgások, sötét elszíneződések, étvágytalanság, hasvízkór (felpuffadt has, elálló pikkelyek, kidülledt szemek). A pontytetűk kb 5 mm nagyságú élősködő rákállatok. A pirosló beszúrási pontok a halbőrön könnyen begyulladnak. A sera cyprinopur – fertőtlenít – megszakítja az élősködőaktivitást – megakadályozza a vírusok elszaporodását – elősegíti a halak jó közérzetét.

Használati információ: Használat előtt felrázandó! Három napon keresztül napi 250 ml-t adni 5000 l vízhez. Különösen a téli pihenő után fogékonyak a tavi halak a megbetegedésekre. A tavaszi vitaminkúra után betegségmegelőzés céljából hetente egyszer egy teljes adag (250 ml 5000l vízhez) sera cyprinopurt adagolni közvetlenül a vízhez. Ezen megelőző intézkedést a következő két hétben meg kell ismételni. A kezelés során az UV lámpákat le kell állítani és a tavat jól át kell szellőztetni. A kezelés befejezése után aktív szenes szűrés szükséges. A sera cyprinopur használata közben ne használjon más gyártótól származó terméket!

Összetétel: 100ml-ben: fenol 1,88 g, 1,3-dihydroxybenzol 4,4 g, ethanol 5,77 g, 100 ml vizes oldatban.

Gyártja: sera GmbH Németország

32640 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0469 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart