,

sera flore 2 ferro 50 ml – Extra vas a nagy vasigényű növények számára.

1740 Ft

A vas az egyike a legfontosabb növényi tápanyagoknak, ami az akvárium vízben instabilan viselkedik és csak rövid ideig marad meg a növények számára felvehető formában. Amikor megemelkedik a vas szükséglet (magas ültetési sűrűség, piros levelű valamint gyors növekedésű növények, nagy növényes akváriumok) akkor fordulhat elő a hiány gyors kialakulása (apró, sárgás színű növények). A sera flore 2 ferro biztosítja hosszútávon a növények számára felvehető formában (shellatált vas) ami még erős UV fényben (UV-C rendszer) is több napig stabil marad. Ártalmatlan a garnélarákokra.

Adagolási javaslat: Hetente egyszer 5 ml*/ 20 l illetve szükség szerint. *1 kupak (10ml) a külső menetes részig.

Gyártó: sera Németország

34800 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0388 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart