,

sera flore 2 ferro 250 ml – Extra vas a nagy vasigényű növények számára.

6250 Ft

A vas az egyike a legfontosabb növényi tápanyagoknak, ami az akvárium vízben instabilan viselkedik és csak rövid ideig marad meg a növények számára felvehető formában. Amikor megemelkedik a vas szükséglet (magas ültetési sűrűség, piros levelű valamint gyors növekedésű növények, nagy növényes akváriumok) akkor fordulhat elő a hiány gyors kialakulása (apró, sárgás színű növények). A sera flore 2 ferro biztosítja hosszútávon a növények számára felvehető formában (shellatált vas) ami még erős UV fényben (UV-C rendszer) is több napig stabil marad. Ártalmatlan a garnélarákokra.

Adagolási javaslat: Hetente egyszer 5 ml*/ 20 l illetve szükség szerint. *1 kupak (10ml) a külső menetes részig.

Gyártó: sera Németország

25000 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0389 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart