,

Neptun POND-LINE Tavi Parakill 250 ml

1425 Ft

Széles spektrumú több hatóanyag tartalmú parazita ellenes készítmény aranyhalak és díszpontyok (koi) részére.

Javallatok: Hatásosan alkalmazható tavi díszhalak külső parazitáinak (pl. Ichthyophthirius spp. (darakór), Ichthyobodo (Costia) spp., Trichodina spp., Chinolodella spp.) illetve bizonyos gombák okozta megbetegedések gyógykezelésére.

Ellenjavallatok: Gerinctelen állatokat (csigák, kagylók, rákok) is tartalmazó tóban nem alkalmazható! Ne használjuk lágy vízben (5 nK karbonát keménység alatt).

Adagolás: A 250 ml-es készítmény 2500 liter tóvíz kezeléséhez elegendő. Ajánlott a szükséges mennyiséget a tó vízével felhígítva, locsolókannából egyenletesen szétoszlatni a tó vízében.

Alkalmazás: Gombás fertőzések esetén egy kezelés elegendő. Paraziták okozta fertőzés esetén a kezelést, ha szükséges 2 nap után 50%-os dózissal ismételjük meg. Alkalmazás után a halakat 2 napig nem szabad etetni! Kezelés után részleges vízcsere ajánlott.

Különleges figyelmeztetések: Kizárólag kerti díszhalak kezelésére alkalmazható, emberi fogyasztásra szánt halak a készítménnyel nem kezelhetők. Pikkely nélküli, valamint legyengült halak érzékenyen reagálhatnak a gyógyszerre, ezért ilyen esetben ajánlott a kezelést fél adaggal kezdeni, majd a dózist fokozatosan növelni. Vízelőkészítők alkalmazása csökkenti a gyógyszer hatékonyságát. A készítmény nem kerülhet felszíni vizekbe és gyermekek elől elzárva tartandó!

Hatóanyagok 100 ml-ben: malachitzöld-oxalát 100 mg, metilénkék 150 mg, réz-szulfát-pentahidrát 1000 mg.

5700 Ft/l

 

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0510 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart