,

Neptun POND-LINE FOSZFÁT MÍNUSZ 250 ml (5000 l-re)

1425 Ft

Foszfát eltávolító koncentrátum 250 ml – kerti tavak túlzott alga növekedésének visszaszorításához.

A Pond Line Foszfát Mínusz a legkorszerűbb hatóanyag tartalmú foszfát eltávolító, alumínium- és vas-só mentes készítmény. Az erős algásodás egyik fő oka a magas oldott tápanyag szint, melyek közül az egyik meghatározó a foszfát. Ennek szintjének csökkentésével visszaszoríthatjuk tavunkban a túlzott alga növekedést.

Alkalmazás: Tavasszal, a jég eltűnése után kezdjük alkalmazni a készítményt a túlzottan magas foszfátszint kialakulásának megelőzésére. Ajánlatos a kezelést rendszeresen, havonta ismételni az első fagyok megjelenéséig. Algagátló szerrel történt kezelés után az elpusztult algáktól az oldott foszforszint megemelkedik, ezért alkalmazzuk a Pond Line Foszfát Mínuszt minden algagátlás után, a megemelkedett foszfátszint csökkentésére.

Hatóanyagok megnevezése: Lantán klorid heptahidrát vizes oldata, kerti tavak oldott foszfát szintjének csökkentésére. Csak kerti tavi használatra!

Adagolás: 10 ml 200 l vízhez, 250 ml-es készítmény 5000 l tóvíz kezeléséhez elegendő. Egy kezeléssel a foszfátszint kb. 1 mg/l-rel csökken. Ajánlott a szükséges mennyiséget a tó vizével felhígítva, locsolókannából egyenletesen szétoszlatni a tó vizében.

5700 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0342 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart