,

Tetra ReptoMin Energy 250 ml

2755 Ft

Az első osztályú minőség garantálja a legjobbakat a vízi teknősöknek. A nagy mennyiségű plankton és rákocskák extra energiáról gondoskodnak.

Ajánlott adagolás: Naponta kétszer-háromszor mindig csak annyit adagoljon, amennyit az állatok néhány percen belül el tudnak fogyasztani. Egyedüli táplálék vízi teknősbékák számára.

Összetétel: puhatestűek és rákfélék (55,7%), növényi fehérjekivonatok, növényi melléktermékek, hal és halmelléktermékek, élesztők, olajok és zsírok, ásványi anyagok, algák.

Minőségi elemzés: nyersprotein 47,0%, nyerszsír: 7,0%, nyersrost 4,0%, nyershamu 15,0%, víz 9,0%.

Adalékok: A-vitamin 46540 IE/kg, D3-vitamin 2900 IE/kg, E-vitamin 250 mg/kg, L-aszkorbil-2-polifoszfát 137 mg/kg. EU-adalékokkal színezve. Az EU-ban engedélyezett antioxidánssal.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

11020 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0309 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart