,

Tetra ReptoMin Baby 100 ml

1000 Ft

Biológiailag kiegyensúlyozott minőségi eledel. Az optimális kalcium-foszfor viszony garantálja az egészséges páncél- és csontképződést.

Ajánlott adagolás: Naponta többször kis adagokban etesse. Egyedüli táplálék vízi teknősök számára.

Összetétel: növényi fehérjekivonatok, hal és halmelléktermékek, növényi eredetű származékok (0,01% yucca kivonat), élesztők, ásványi anyagok, puhatestűek és rákfélék, gabonafélék, olajok és zsírok, algák.

Alkotóelemek: nyersfehérje 45,0%, nyersolajok– és zsírok: 8,0%, nyersrost 2,0%, nedvességtartalom: 9,0%, kalcium 3,2%, foszfor 1,3%.

Adalék anyagok: vitaminok, pro-vitaminok, A-vitamin 29890 IE/kg, D3-vitamin 1860 IE/kg.

Nyomelemek: E5 Mangán 135 mg/kg, E6 Cink 80 mg/kg, E1 Vas 52 mg/kg. EU-adalékokkal színezve. Az EU-ban engedélyezett antioxidánssal.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

10000 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0302 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart