,

Tetra ReptoMin Sticks 250 ml

2065 Ft

Főtáplálék vízi teknősöknek.

A biológiailag kiegyensúlyozott minőségi táplálék. Az optimális kalcium-foszfor arány garantálja az egészséges páncél- és csontképzést.

Ajánlott adagolás: naponta többször kis adagokban.

Összetétel: növényi eredetű származékok, hal és halmelléktermékek, növényi fehérjekivonatok, élesztők, ásványi anyagok, puhatestűek és rákfélék, olajok és zsírok, algák.

Minőségi elemzés: nyersprotein 39,9%, nyerszsír 4,5%, nyersrost 2,0%, nedvességtartalom 9%, kalcium 3,3%, foszfor 1,2%.

Hozzáadott vitaminok: A vitamin 29550 IE/kg, D-3 vitamin 1845 IE/kg. Nyomelemek: E-5 vitamin mangán 134mg/kg, E-6 vitamin cink 80mg/kg, E-1 vitamin vas 52 mg/kg Színezőanyagok, antioxidánsok.

8260 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0306 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart