,

Tetra Pond PlantaMin 500 ml

8340 Ft

Tetra Pond PlantaMin® – Gondoskodik az erős és dús tavi növényzetről.

Fokozza a növények növekedését. Gyorsan, közvetlenül a leveleken hat. A mélyzöld, szép tavi növények érdekében. A vízinövények támogatják a biológiai egyensúlyt, tisztán tartják a vizet, létfontosságú oxigént termelnek és megelőzik az algaképződést, mivel azok tápanyagait, a foszfátot és a nitrátot, is elfogyasztják. A vas és értékes nyomelemek rendkívül aktív kombinációja ideálisan a tavi növények igényeire hangolt, és a növények dús és egészséges növekedéséről gondoskodik.

Gyors hatás: könnyen, a leveleken át szívódik fel, és erős, mélyzöld és szép növényekről gondoskodik. Ideális víz alatti- és úszónövényekhez. Megakadályozza az alganövekedést, mivel foszfát- és nitrátmentes. Egyszerűen és precízen adagolható.

Adagolás: Használat előtt az üveget jól rázza fel. Adjon 50 ml PlantaMin® terméket minden 1000 liternyi tóvízhez. A higított keveréket egyenletesen, felülről ossza szét a tóban. A kezelést ismételje meg minden 2-3 hétben a fenti adagolás felével.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

116680 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0301 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart