, ,

EHEIM experience 150 külső szűrő (ajándék Tetra Pro Colour 250 ml haltáppal)

48990 Ft

Az Eheim Experience külső szűrők a méltán népszerű Eheim Professionel I-es széria utódai. A mára legendás megbízhatóság, a szinte hangtalan működés, a könnyű tisztíthatóság, a felhasznált tartós alapanyagok, és kiváló minőségű szűrőtöltetek továbbra is garantálják a sikert.
Szögletes kialakítás a még nagyobb szűrőtérfogat érdekében.
Az elszívó és visszanyomó oldal tömlői egy mozdulattal, cseppmentesen leválaszthatóak a szűrőről, így a karbantartás kényelmesebb.
Több rekeszes kivitel a különböző filterek szeparálhatóságáért.
Speciális kialakítású, méretre gyártott mechanikai szűrőanyagokkal.

Adatok

  •  Teljesítmény: 500 liter / óra
  •  Teljesítmény: 8 W
  •  Tartozék szűrőtöltet: Substrat + 2 db kék szivacs + 1 db perlon
  •  Tartozékok: Elzáró csapok, csövek
  •  Garancia: 3 év

Ajánlott akvárium-méret:

  • 80-150 l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0105 Kategóriák: , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart