, ,

EHEIM experience 350 külső szűrő (ajándék Tetra Pro Colour 250 ml haltáppal)

67990 Ft

Az Eheim Experience külső szűrők a méltán népszerű Eheim Professionel I-es széria utódai. A mára legendás megbízhatóság, a szinte hangtalan működés, a könnyű tisztíthatóság, a felhasznált tartós alapanyagok, és kiváló minőségű szűrőtöltetek továbbra is garantálják a sikert.
Szögletes kialakítás a még nagyobb szűrőtérfogat érdekében.
Az elszívó és visszanyomó oldal tömlői egy mozdulattal, cseppmentesen leválaszthatóak a szűrőről, így a karbantartás kényelmesebb.
Több rekeszes kivitel a különböző filterek szeparálhatóságáért.
Speciális kialakítású méretre gyártott mechanikai szűrőanyagokkal.

Adatok

  • Teljesítmény: 1050 liter / óra
  • Teljesítmény: 24 W
  • Tartozék szűrőtöltet: Substrat + 3 db kék szivacs + 1 db perlon
  • Tartozékok: Elzáró csapok, csövek
  • Garancia: 3 év

Ajánlott akvárium-méret:

  • 180-350 l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0107 Kategóriák: , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart