, , ,

Tetra Weekend hétvégi- és üdülés alatti 6 napra elegendő eledel 10 db-os

1515 Ft

Minden díszhal ellátására a hétvégeken vagy üdülés alatt. Optimális ellátás az alapvető tápanyagokkal. Egyszerű adagolás. Adagolt tápanyag-felszabadulás. A mini eledelblokkokat tökéletesen lehet adagolni és akár 6 napra is elegendőek.

Összetevők: ásványi anyagok, növényi fehérjekivonatok, tej és tejmelléktermékek, zöldség, puhatestűek és rákfélék, olajok és zsírok, algák. EU-adalékokkal színezve és tartósítva. Az EU-ban engedélyezett antioxidánssal.

Minőségi elemzés: nyersprotein 35,0%, nyerszsír 8,0%, nyersrost 4,0%, nyershamu 28,0%, víz 8,0%. A hozzáadott vitamintartalom per kg: L-aszkorbil-2-polifoszfát 133 mg/kg.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

152 Ft/db

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0401 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart