, , ,

sera Spirulina Tabs Nature 100 ml

5710 Ft

Tablettás díszhaltáp talajlakó és algaevő halak számára.

20 % spirulina tartalmával alkalmas harcsafélék, elevenszülők (guppy, molly, platty) és kelet-afrikai sügérek etetésére.

Használati információ: Naponta a halak számától függően óvatosan táplálni.

Hozzáadott vitaminok kilogrammonként: Vitamin A 30000 IU, Vitamin D3 1500 IU, Vitamin E (D, L-a-tocopheryl acetate) 60 mg, Vitamin B1 30 mg, Vitamin B2 90 mg, stab. vitamin C (L-ascorbyl-2-polyphosphate) 550 mg.

Minőségi elemzés: nedvesség 5,5 %, nyersprotein 47,8 %, nyerszsír 8,1 %, nyersrost 4,1 %, nyershamu 11,7 %.

Gyártó: sera GmbH Németország

57100 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0519 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart