,

sera pond omnipur A 250 ml (5000 l vízhez)

5875 Ft

Széles sávú hatással a leggyakoribb díszhalbetegségekkel szemben a kerti tóban.

A sera pond omnipur lekűzdi a leggyakoribb halbetegségeket: bakteriális fertőzések, uszonyrothadások, gombásodások (Saprolegnia, Achyia), bőrbetegségek (Costia, Chilodonella), Trichodina, Oodinium, uszony- és bőrélősködők (Dactylogyrus, és Gyrodactylus), külső sérülések és sebek.

Használati információ: Használat előtt felrázandó! 5 ml 100 l tóvízhez. Ha hét napon belül nem látható nyilvánvaló javulás, akkor ismételje meg a kezelést! A kezelés során jól szellőztessen, UV lámpákat kapcsolja ki, szénnel ne szűrjön. A kezelés befejezése után aktív szenes szűrés szükséges! Más gyógyszerrel együtt ne használja! A túladagolások és a gyakori használat a puhalevelű növények sérüléseihez vezethetnek. Ne használja élelmezési célokra tartott állatoknál!

Összetétel: 9-amino-acridin-hydrochlorid 105 mg, acriflavinchlorid 600 mg, ethacridinlactat 3375 mg, malachit-zöldoxalát 79 mg 100 ml vizes oldatban.

Gyártó: sera GmbH Németország

23500 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0470 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart