, , ,

sera Plankton Tabs Nature 100ml

6090 Ft

A sera Plankton Tabs Nature tabletták ivadékok nevelésére és díszhalak (Plecostomus, Corydoras, Ancistrus, kövihalak) valamint alacsonyabb rendű állatok számára finomságként szolgálnak. Színezék és tartósítószer mentes eleség talajról táplálkozó halak részére.

Használati információ: Naponta igény szerint óvatosan táplálni.

Hozzáadott vitaminok kg-onként: A 30000 IU, D3 1500 IU, E 60 mg, B1 30 mg, B2 90 mg, C 550 mg.

Minőségi elemzés: nedvesség 8,9 %, nyersprotein 47,8 %, nyerszsír 6,3 %, nyersrost 4,1 %, nyershamu 11,8 %,

Gyártó: sera GmbH Németország

60900 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0520 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart