,

sera omnipur 50ml (1000 l vízhez)

3145 Ft

Széles hatósugárral a leggyakoribb díszhalbetegségekkel szemben az édesvízi akváriumban.

A sera omnipur lekűzdi a leggyakoribb díszhalbetegségeket: bakteriális fertőzések, uszonyrothadások, gombásodások (Saprolegnia, Achlya), bőrbetegségek (Costia, Chilodonella), Trichodina, Oodinium, uszony- és bőrélősködők (Dactylogyrus vagy Cyrodactylus), külső sérülések és sebek.

Használati információ: használat előtt felrázandó! 22 cseppet vagy 1ml-t 20 l akváriumvízhez. Amennyiben 7 nap múlva nincs látható javulás, úgy ismételje meg a kezelést 24 órás aktív szenes szűrés után. A kezelés során gondoskodjon a megfelelő szellőztetésről, kapcsolja ki az UV lámpákat, ne szűrjön szénnel. Más gyógyszerrel együtt ne használja! A kezelés befejezése után ajánljuk az aktív szenes szűrést.

Új halak telepítése esetén a betegségeket okozó csírák bevitelének megakadályozására egyszer adja a teljes adagot!

A sera omnipur alkalmazása által a puha levelű akváriumi növények károsodhatnak.

Összetétel: 9-aminoacridinhydrochlorid 105 mg, acriflavyn chlorid 600mg, ethacridin-lactat 3375mg, malachit zöldoxalát 79mg, aqua purificata ad 100ml.

62900 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0380 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart