,

sera mycopur 50 ml (800 l vízhez)

2840 Ft

Vízelőkészítő díszhalak számára gombásodás, bőr és kopoltyúférgek ellen az édesvízi akváriumban.

Használati információ: Használat előtt felrázandó! 3 napig 20 csepp vagy 1 ml 20 liter vízbe. Az első nap teáskanál sera ectopur (kb. 5 g) terméket adagolni 25 liter vízhez. Az ikragombásodás megelőzésére hetente csak egyszer 10 cseppet vagy 0,5 ml-t a 20 liter vízhez. Gyakran a gombásodott bőrfelületek baktériumokkal fertőzöttek, a gombásodás csak másodlagos fertőződés. Amennyiben a betegség több napon át tart, úgy sera baktopur direkt-et adagoljon a használati utasításának megfelelően és a sera mycopur mennyiségét csökkentse a felére! A kezelés időtartama alatt nagyon fontos a jó szellőztetés és nem szabad aktív szenet használni a szűrőben! A sera mycopur használata közben ne használjon más gyártótól származó terméket! Az utolsó adagolás után két nappal ajánljuk, hogy szűrje át a vizrt aktív szénnel és hajtson végre részleges vízcserét! Az ellenállóképesség erősítése érdekében végezzünk sera Fishtamin-nal vitaminkúrát!

Összetétel (100 ml sera mycopur tartalmaz): acriflavin 210 mg, réz(II)klorid 11,8 mg, réz(II)szulfát 71,9mg, aqua purificata ad 100 ml.

Alkalmas minden édesvízi akváriumban.

56800 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0381 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart