,

sera mineral salt 105g – Vízkeménység növelő édesvízi akváriumban.

3175 Ft

A terméket a kívánt keménységi fok szerint az ozmózisvíz megadott mennyiségével (liter) egy külön edényben elegyítjük. Az így előállított víz már néhány perc elteltével felhasználható. Nagy adagoknál előfordulhat, hogy – a felhasznált ozmózisvíz jellegétől függően – a sók egy csekély része nem oldódik fel.

Adagolás: 5 g 100 literhez adva 0,6 Odh-os karbonát keménységet eredményez.

Fontos nyomelemeket tartalmaz. Karbonát-keménység 0,6 Odh, összkeménység 1,3 Odh, vezetési képesség 82 uS/cm, ph-érték 7,4.

Gyártó: Sera GmbH Németország

30238 Ft/kg

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0392 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart