,

sera flore 4 plant 250 ml – Fő tápanyagok növényes akváriumokhoz.

6350 Ft

A vízi növények egészséges növekedéséhez fontosak a fő tápanyagok úgymint a nitrogén, foszfor és a kálium. A sok hallal betelepített akváriumokban a foszfát és a nitrát az ürülék és az el nem fogyasztott eledel miatt a makró tápanyagok gyakran elegendő mennyiségben rendelkezésre állnak, míg az alig betelepített vagy hal nélküli (pl. Aqua-kertész) akváriumokban gyakran ritkák. A sera flore 4 plant biztosítja a növények számára ezeket a fő tápanyagokat megfelelő mennyiségben és arányban.

Adagolási javaslat: A növény sűrűségtől függően 1-5 ml* sera flore 4 plant-ot 20 l akvárium vízhez.

*1 kupak (10 ml) a külső menetes részig.

Gyártó: sera GmbH Németország

25400 Ft / l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0391 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart