,

sera Fishtamin 15 ml

2770 Ft

Vitaminok – kiegészítő eledel díszhalak számára édes és tengervízben.

A folyékony multivitamin emulzió hatékonyan gazdagítja a halak táplálkozását, biztosítja a létfontosságú vitaminokat, és megelőzi a hiánytüneteket. Erősíti az ellenállóképességet. A vitaminok a halak számára különféle szükségleteket támogatnak többek közt: az A vitamin befolyásolja alátást, a B vitaminok csoportja sokoldalúan támogatja az anyagcserét, a C és E vitaminok megkötik a szabadgyököket, a D vitamin a kalcium anyagcserét támogatja.

Javaslat az etetéshez: használat előtt felrázandó!

Rendszeres étrend kiegészítőként hetente 2-3 csepp (normál betelepítésű közepes méretű akvárium esetén) közvetlenül az eledelre. Rövid ideig hagyja beszívódni, majd ezután azonnal etessen!

Erősítéshez stresszhelyzetekben (pl. áttelepítés, ápolási tevékenység esetén, területi harcok idején, hőingadozáskor) valamint támogatásként betegségek idején naponta 2-3 csepp közvetlenül az eledelre. A már nem evő halak esetén 6-7 cseppet adjon minden 50 l akvárium vízhez, Megjegyzés: a vitaminok fényérzékenyek, ezért a sera Fishtamin közvetlen adagolását az akváriumvízbe este végezze, amikor a világítás már lekapcsolt.

Fagyasztott eledelek vitaminozása: kiolvadás után adagonként (kb 1 evőkanál) 2-3 csepp sera Fishtamin-t adagoljon. Rövid ideig hagyja beszívódni, majd ezután azonnal etessen!

Artémia sórák vitaminozása: minden második nap 30-60 perccel az etetés előtt adagoljon 50 cseppet minden 100 ml sós vzhez az artémia keltető edénybe.

A tenyésztési időszakhoz közeledv, azelőtt 10 nappal, minden második nap 4-6 cseppet adjon az eledelhez. Rövid ideig hagyja beszívódni, majd ezután azonnal etessen.

Fiatal halak felneveléséhez: minden második nap az ivadékok számától függően 1-5 csepp közvetlenül a sera Micron ill. másik baby haleledelekre. Röviden keverje össze és a pépes eledelt a felnevelő edénybe adni.

Összetétel: víz, vitaminkeverék

Adalékanyagok literenként: vitaminok és provitaminok: A vitamin 545000 NE, B1 vitamin 2200 mg, B2 vitamin 1500 mg, B6 vitamin 2000 mg, B12 vitamin 12 mg, C-vitamin 55.000 mg, D3 vitamin 100000 NE, E vitamin 4700 mg, K vitamin 510 mg, kalcium-D-pantotenát 5000 mg, folsav 480 mg, nikotinamid 10000 mg.

184.600 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0386 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart