,

sera ectopur só 130 g

3195 Ft

Stressz csökkentő – vízelőkészítő gyógykezelések alatt – aktív oxigénnel támogatja a kezelés hatékonyságát.

A sera ectopur egy oxigén felszabadító só keverék, csökkenti a kezelések alatti stresszt és támogatja a külső betegségek gyógykezelését az édesvízi akváriumban.

  • Tisztító oxigénnel
  • Segíti a halak légzését.
  • Csökkenti a stresszt.
  • Elősegíti a nyálkahártyák újra épülését.
  • Támogatja a külső betegségek gyógykezelését.
  • Felgyorsítja a regenerációt.

Használati információ: 5g (egy púpos teáskanál) sera ectopurt 25 liter vízben egyenletesen eloszlatni – stressz esetén – rosszullét esetén – gyógykezelés támogatásához (ha a gyógyszer alkalmazása mást nem ír elő) – regeneráláshoz.

Az adagolás a helyzetnek megfelelően változtatható. A magas adagolással egy úgynevezett „sófürdő” készíthető. A szükséges mennyiséget egy edényben oldja fel kevés vízben. Ne lépje túl az adott halfaj só tűrő képességét!

Gyártó: sera GmbH Németország

24577 Ft/kg

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0382 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart