,

sera costapur 50 ml (800 l vízhez)

2840 Ft

Vízelőkészítő díszhalak számára Ichthyophthirius multifiliis és más édes- és tengervízi halakra veszélyes élősködők ellen.

Használati információ: használat előtt felrázandó!

Édes- és tengervízi halak számára. Normál adagolás: Az első és a harmadik napon 1 ml-t vagy 22 cseppet adagolni 40 l akváriumvízhez, súlyos esetekben az ötödik és hetedik napon utánadagolni. A medence lesötétítése és enyhe hőmérsékletnövelés az egyidejű szellőztetéssel együtt meggyorsítja a gyógyulási folyamatot. A kezelés folyamán nem szabad aktív szenes szűrést alkalmazni és az UV lámpát ki kell kapcsolni! Az utolsó adagolás után két nappal ajánljuk, hogy szűrje át a vizet aktív szénnel és hajtson végre részleges vízcserét. Az ellenállóság erősítése érdekében végezzünk sera Fishtaminnal vitaminkúrát!

Összetétel: malachit zöldoxalát 0,18 g, formaldehydoldat 5,89 g (megfelel 2,06 g formaldehidnek), aqua purificata ad 100 ml.

A sera costapurt a porcoshalak (Chondrichthyes) és más alacsony rendű állatok nem viselik el. A beteg halat adott esetben karantén medencében kezelje!

56860 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0379 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart