,

sera baktopur direct 8 tabletta (400 liter vízhez)

3620 Ft

A díszhalaknál a belső bakteriális megbetegedéseket a felfúvódott hasról, legtöbbször pikkelybántalmakkal és kidülledt szemmel kísérve, ismerheti fel. További ismérvek a hintázó úszás, sötét elszíneződés, étvágytalanság és a végső szakaszban teljes apátia.

Használati információ: Adjon 1 tablettát 50 liter akvárium vízhez! A kezelés során jól szellőztesse át az akváriumot, a CO2 adagoló rendszert és az UV-C lámpát kapcsolja ki és ne használjon aktív szenet a szűrőben. Legalább kétnaponta végezzen részleges vízcserét és adagoljon újra a lecserélt víz mennyiségének megfelelő sera baktopur direct-et az akvárium vízéhez. A kezelés 7 napig tart, ha szükséges tovább is folytatható, megszakítások nélkül. Amikor a halak már egészségesek végezzen el egy részleges vízcserét, melyhez használja a szükséges vízelőkészítő szert (Pl. Tetra Aquasafe). Emellett azt javasoljuk, hogy 24 órán keresztül használjon aktív szenes szűrést a gyógyszermaradványok eltávolítására.

Ha a betegség már előrehaladott állapotban van, azt javasoljuk, hogy használja a sera baktopur direct-et egy rövid intenzív fürdőhöz. Ehhez használjon egy kb. 2 liter nagyságú műanyag edényt, amit töltsön fel az akvárium vízével és oldjon fel benne 1 tabletta sera baktopur direct-et. Helyezze a beteg halakat 30 percre a fürdőbe, majd ezt követően tegye vissza az akváriumba őket. Kezelje az akváriumban tovább a halakat a szokásos adagolás szerint. Az intenzív fürdő megmaradt vízét környezetvédelmi okokból szűrje át aktív szénen, csak azután öntse ki.

A gerinctelen állatok nem viselik el a sera baktopur direct-et a tengeri akváriumban! Ilyen esetben a beteg halakat egy külön edényben kezelje!

Összetétel: Nifurpirinol 27,6 mg, kötőanyag ad 1,0 g.

453 Ft/db

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0384 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart