,

sera baktopur 50 ml (800l vízhez)

2840 Ft

Vízelőkészítő díszhalak számára száj és uszonyrothadás, illetve bakteriális kór ellen az édesvízi akváriumban.

A baktériumos fertőzés látható jelei a fehér vagy szürkésfehér szeplősség (foltosság), véraláfutásos kékülések, hójagosodás a bőrön, véres gyulladások a nemi és ürítőszervek környékén és az uszonyok szélén. A pikkelyhullatás és a hasvízkór arról ismerhető fel, hogy a hasüreg megduzzad és tele van folyadékkal, a szemek kidüllednek, a pikkelyek hullana, a pofarész mintha vattafoszlányokkal lenne betakarva, a fejen és az uszonyokon szürkésfehér sugaras részek jelennek meg, a halak nyugtalanul imbolyognak az akvárium alján. A betegség jelei a fehéren szegélyezett és megtépázott uszonyok, illetve az uszonyok teljes szétporlása.

Használati információ: Használat előtt felrázandó!

1.nap: 22 csepp vagy 1 ml 20 liter vízhez

2.nap: szünet

3.nap: 22 csepp vagy 1 ml 20 liter vízhez.

A kezelés időtartama alatt nagyon fontos a jó szellőztetés, és nem szabad aktív szenet használni a szűrőben! A sera baktopur használata közben ne használjon más gyártótól származó terméket! Az utolsó adagolás után két nappal ajánljuk, hogy szűrje át a vizet aktív szénnel és hajtson végre részleges vízcserét! Az ellenállóképesség erősítése érdekében végezzünk sera Fishtamin-nal vitaminkúrát!

Összetétel: (100 ml sera baktopur tartalmaz): acriflavin 209,7 mg, metilénkék 4,95 mg, fenilglükol 0,6 g, aqua purificata ad 100ml.

56800 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0383 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart