, , ,

SAK ENERGY L 100 ml

1170 Ft

Teljes értékű extrudált táplálék a húsos összetevő magasabb hányadával. Ez a táplálék valamennyi olyan díszhalfaj számára használható, amelyek igénylik az élelemben lévő magasabb húsos hányadot. A tápanyagok magas vitamin tartalma és az ásványi anyagok kiegyensúlyozott mennyisége biztosítja a díszhalak gyors, egészséges növekedését, megőrzi halaink színgazdagságát és erősíti immunrendszerüket.

Összetétel: halliszt, búza, szójabab, kukorics-glutin, kukorica, élesztő, tojás, halzsír, szárított moszat, dikalciumfoszfát, astaxantin.

1 kg haltáp tartalma: 6 % nedvesség, 600 g fehérje, 90 g zsiradék, 9 g rost, 22 g kalcium, 17 g foszfor,  vitaminok: A 32.000 IU, teljes B komplex vitaminok, C 240 mg, D3 2400 IU, E a-tokaferol 260 mg, astaxantin 50 mg.

Adagolás: naponta többször, de legfeljebb csak annyit, amennyit a halak 20 percen belül elfogyasztanak.

12600 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0457 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart