, ,

JBL NovoRed 100 ml

1270 Ft

Lemezes haltáp aranyhalak részére. Alapeleség professzionális etetéshez.

A 70 % növényi összetevő és az értékes növényi rostok megfelelnek az aranyhalak táplálkozási igényeinek, és biztosítják emésztőrendszerük egészséges működését. 18% búzacsírát és értékes Omega3-at tartalmaz. Könnyen emészthető táplálék, ultrafinomra őrölt nyers összetevőkkel.

Ajánlott adagolás:

Napi 1-2 alkalom, fiatal halak napi 3-4 alkalom. Csak annyi eleséget szórjon a vízbe, amennyit a halak néhány percen belül elfogyasztanak.

Összetevők:

gabonák, növényi származékok, kagylók, rákfélék, hal, halszármazékok, növények, növényi fehérje kivonat, alga, élesztő, tojás, tojásszármazékok.

Minőségi elemzés:

fehérje 35%, zsír 5,5%, nyersrost 3%, nyershamu 10%.

Gyártó: JBL GmbH&Co. KG Németország

12700 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0440 Kategóriák: , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart