, , ,

JBL Novo Tanganjika 250ml

2920 Ft

Lemezes főeleség Malawi- és Tanganyika tavaiból származó ragadozó sügéreknek. Bármely vízi zónából származó halaknak.

5 – 20 cm nagyságú halaknak ajánlott.

A természetes módon kiegyensúlyozott fehérje-zsírarány erős, egészséges növekedést biztosít. 1% fokhagyma gondoskodik a halak egészségéről. A halakból és rákokból nyert állati fehérje, valamint a könnyen emészthető zsírok és az Omega 3 biztosítják a halak vitalitását. Ha az etetést az útmutatónak megfelelően végzi, a táp nem teszi a vizet zavarossá.

Ajánlott adagolás: Napi 1-2 alkalom, fiatal halak esetén napi 3-4 alkalom. Csak annyi eleséget szórjon a vízbe, amennyit a halak néhány percen belül elfogyasztanak.

Összetétel: hal, halszármazékok, gabonák, kagylók, rákfélék, növényi származékok, növényi fehérje kivonatok, növények, élesztő, tojás, tojásszármazékok, alga.

Minőségi elemzés: fehérje 43%, zsír 8,3%, nyersrost 1,5%, nyershamu 8%. DE RP3380

Gyártó: JBL GmbH&Co. KG Németország

11340 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0499 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart