, , ,

JBL Novo Pleco XL 250 ml

4430 Ft

Professzionális haleleség növényevő harcsák részére 10 % farosttal.

Hirtelen süllyedő, nehéz eleség. A 10 % farost könnyű emésztést biztosít. Kimagasló minőségű növényi és nyers összetevőket tartalmaz, ezáltal a halak szívesen elfogadják. A vízben sokáig megtartja alakját, lehetővé téve a halak természetes módon lassú táplálkozását. 20 % búzacsírát és értékes Omega 3-at tartalmaz.

12 – 50 cm nagyságú halaknak ajánlott.

Ajánlott adagolás: Napi 1-2 alkalom (éjszaka is, ha szükséges). Csak annyi eleséget szórjon a vízbe, amennyit a halak 20 percen belül elfogyasztanak. Mivel a darabkák 24 óráig nem oldódnak fel a vízben azonnal, az nem okoz problémát.

Összetétel: növényi származékok, növények, gabonák, kagylók, rákfélék, alga, hal, halszármazékok, élesztő, ásványi anyagok.

Minőségi elemzés: fehérje: 32 %, zsír 8 %, nyersrost 13 %, nyershamu 10 %,

Gyártó: JBL GmbH&Co. KG Németország

17720 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0452 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart