, , ,

JBL Novo Malawi 250 ml

2835 Ft

Lemezes főeleség professzionális etetéshez, főként Malawi és Tanganyika tavaiból származó algaevő sügérek számára.

5 – 20 cm nagyságú halaknak ajánlott.

Összetétel: 38% spirulinából, algából, nyers növényi összetevőkből, tengeri állatok fehérjetartalmú húsából összeállított kombináció. Egészségi és táplálkozási szempontból egyaránt megfelelő a halak igényeinek.

Adagolás: Napi 1-2 alkalom, fiatal halak esetén napi 3-4 alkalom. Annyi eleséget szórjon a vízbe, amennyit a halak néhány percen belül elfogyasztanak.

Gyártó: JBL GmbH&Co. KG Németország

11340 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0437 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart