, ,

sera KOI PROFESSIONAL Spirulina színezőtáplálék 500 g

5280 Ft

Úszó főtáplálék, ami elsősorban < 15 cm koik részére ajánlott.

Kör: Intenzív színek az értékes Spirulina- és Eaematococcus-pigmentek által.

Mag: Különösen kímélő alacsony hőmérsékletű eljárással készítik, és a Vital-Immun-Protect-Formel erősíti az ellenálló képességet, és ezáltal csökkenti a betegségekre való hajlamot.

Összetétel: halliszt, kukoricakeményítő, búzadara, búzacsírák, sörélesztő, Spirulina algaliszt, Haematococcus-algák, krill-liszt, búzaglutén, zöldajkú kagylóliszt, csalánliszt, paprikaliszt, lucernaliszt, petrezselyemliszt, karottaliszt, halolaj.

10560 Ft/kg

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0347 Kategóriák: , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart