,

Neptun POND-LINE BIO-START 250 ml (5000 l-re)

1425 Ft

Baktérium és enzim koncentrátum 250 ml – kerti tavak biológiai egyensúlyának helyreállítására.

A túlzott szerves anyag terheléstől tavunk ökológiai egyensúlya felborulhat, a megemelkedő nitrogén és foszforszint algásodáshoz vezet. A BioStart Pondban lévő mikroorganizmusok és enzimek elősegítik a szerves anyagok gyors lebontását, az oldott nitrogén és foszfor szint csökkentését. Használatával, a biológiai egyensúly helyreállítása révén, visszaszorítható a túlzott algásodás, a lebontási folyamatok gyorsításával csökkenthető a keletkezett szerves iszap mennyisége.

Összetétel: Hasznos lebontó baktériumok és enzimek keveréke.

Adagolás: 250 ml 5 m3 vízhez.

Alkalmazás: A megfelelő mennyiségű BioStart Pondot egy vödör vízzel elkeverve juttassuk a tóba. A megfelelő elkeverésről gondoskodjunk. Ha szükséges, a kezelést egy hét múlva megismételhetjük. Használat előtt felrázandó!

5700 Ft/l 

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0340 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart