,

Tetra Crusta Aquasafe 100 ml

2200 Ft

A Crusta AquaSafe a vezetékes vizet azonnal a biotópnak megfelelő vízzé alakítja.

A vezetékes vízben található káros anyagokat semlegesíti: a klórt megszűnteti, a nehézfémeket, pl. a rezet, a cinket és az ólmot pedig teljes mértékben és tartósan megköti. Létfontosságú anyagokat juttat a vízbe: jódot a vitalitás érdekében, B-vitamint a stressz ellen és magnéziumot az egészséges vedlés érdekében.

Egyszerű alkalmazás: Új telepítéskor és részleges vízcsere esetén adjon 5 ml Crusta AquaSafe-et minden 10 liternyi vízhez.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

22000 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0319 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart