,

Tetra Crusta Sticks 100 ml

2745 Ft

Biológiailag kiegyensúlyozott, minőségi Sticks eledel a fajnak megfelelő táplálkozás érdekében. Főtáplálék garnélák és rákok számára.

A magas búzacsíra-tartalommal rendelkező, gyorsan süllyedő stickek kiegyensúlyozott táplálkozást biztosítanak. Formastabilitása lehetővé teszi az állatok számára a természetes evési szokások fenntartását és nem terheli a vizet. Optimális protein- és ásványi anyag tartalma egészséges vedlésről gondoskodik. A növényi alkotóelemek és alapvető vitaminok erősítik az ellenálló képességet.

Ajánlott adagolás: Naponta mindig csak annyit adagoljon, amennyit az állatok egy órán belül el tudnak fogyasztani.

Összetétel: növényi fehérjekivonatok, hal- és halmelléktermékek, gabona, növényi melléktermékek (búzacsíra-liszt 8,3%), élesztők, olajok és zsírok, ásványi anyagok.

Minőségi elemzés: nyersprotein 47,0%, nyersolajok és -zsírok 10,0%, nyersrost 2,0%, nedvességtartalom 8,0%. Adalékok: vitaminok, provitaminok és kémiailag definiált, hasonló hatású anyagok: A-vitamin 30470 IE/kg, D3-vitamin 1900 IE/kg.

Nyomelemek vegyületei: E5 mangán 106 mg/kg, E6 cink 63 mg/kg, E1 vas 41 mg/kg, E3 kobalt 0,7 mg/kg. Színezőanyagok, antioxidánsok.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

27450 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0317 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart