,

Tetra ReptoClean 100 ml

3595 Ft

A Tetra ReptoClean rendkívül aktív baktériumspórákat tartalmaz, amelyek lebontják az el nem fogyasztott táplálékot és az elpusztult növényekből származó anyagokat, valamint megakadályozzák az üledékképződést.

A vízi hüllőket tartók körében gyakori problémát jelent az akvaterrárium beszennyeződése, így a víz zavarossága és a talajon képződő üledék. A Tetra ReptoClean rendkívül aktív baktériumspórákat tartalmaz, amelyek megtisztítják a vizet, és hatékonyan felgyorsítják a szerves anyagok – pl. az el nem fogyasztott táplálék, az ürülék és az elpusztult növényekből származó anyagok – lebomlását. Ez kiváló vízminőséget és a hüllők számára biológiailag kiegyensúlyozott környezetet biztosít az akvaterráriumokban. Ezenfelül kevesebb energiát kell fordítani a karbantartásra is, hiszen a tisztítások között hosszabb időtartamot lehet hagyni.

Az innovatív folyékony formulának köszönhetően a Tetra ReptoClean használata egyszerű, és alkalmazható havi rendszerességgel vagy a víz kicserélésekor is. • A rendkívül aktív baktériumspórák segítségével lebontja az el nem fogyasztott táplálékot, az elpusztult növényekből származó anyagokat, valamint az ürüléket • Megakadályozza az üledékképződést és csökkenti a szűrő szennyezettségét • A vízminőség feljavítása révén csökkenti a karbantartás szükségességének gyakoriságát • Tiszta vizet hoz létre és megelőzi a zavarosságot

Adagolás: Havonta vagy a víz kicserélésekor 40 literenként öntsön bele 10 ml Tetra ReptoClean terméket közvetlenül az akvaterrárium vízébe.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

14380 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0314 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart