,

Tetra Tortoise 500 ml

2765 Ft

Főtáplálék minden szárazföldi teknős számára.

Különösen ízletes és ballasztanyagban gazdag. Az egészséges növekedés és a hosszan tartó egészség érdekében. A fajnak megfelelő táplálék szárazföldi teknősök számára. Optimális ballasztanyag/protein arány az egészséges növekedés érdekében. Kiegyensúlyozott kalcium-foszfor mennyiség (2:1) a természetes páncél- és csontképződés érdekében. Multivitamin összetétel és ásványi anyagok az ellenálló képesség erősítésére.

Ajánlott adagolás: Nedvesítse meg a stickeket etetés előtt némi vízzel. Mindig csak annyit etessen, amennyit az állat naponta el tud fogyasztani. Az ételmaradékokat rendszeresen távolítsa el és mindig gondoskodjon tiszta, friss vízről.

Fontos: Egészítse ki a teknős étrendjét salátával és friss kerti fűszernövényekkel. Gondoskodjon a rendszeres UV-B sugárzásról. Egyedüli táplálék szárazföldi teknősök számára.

Összetétel: növényi melléktermékek, hal és halmelléktermékek, ásványi anyagok, puhatestűek és rákfélék. Minőségi elemzés: nyersprotein 9,0%, nyerszsír 0,5%, nyersrost 22,0%, nyershamu 10,0%, víz 10,0%.

Adalékok: A-vitamin 2990 IE/kg, D3-vitamin 187 IE/kg, E-vitamin 10 mg/kg. EU-adalékokkal színezve.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

5530 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0311 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart