,

Tetra ReptoMin Menu 250 ml

3180 Ft

3 eledel 1-ben. Mini stickek a páncél és a csontok erősítésére. Mini shrimps (rákocskák) az optimalizált eledel-feldolgozás érdekében. Mini rákok a növekedés elősegítésére. Főtáplálék minden vízi teknős számára.

Tetra ReptoMin Menu – kiegyensúlyozott prémium főtáplálék. Válogatott eledelfajták, amelyeket kifejezetten vízi teknősöknek fejlesztettek ki a kiegyensúlyozott táplálkozás érdekében. Fehérjét és más létfontosságú tápanyagot tartalmaz a növekedés elősegítésére és ideális kalcium- és foszfortartalommal rendelkezik a páncél és a csontok erősítésére. Szabadalmaztatott BioActive® Formula a hosszú és egészséges élet érdekében.

Ajánlott adagolás: Naponta kétszer-háromszor mindig csak annyit adagoljon, amennyit az állatok néhány percen belül el tudnak fogyasztani.

Összetétel: puhatestűek és rákfélék (Liofilizált rákok 18% és rákocskák 14%), növényi fehérjekivonatok, növényi melléktermékek, hal és halmelléktermékek, élesztők, olajok és zsírok, ásványi anyagok, algák.

Minőségi elemzés: nyersfehérje 44,0%, nyersolajok- és zsírok 5,0%, nyersrost 3,0%, nedvességtartalom 9,0%, kalcium 0,3%, foszfor 0,4%.

Adalékok: A-vitamin 20200 IE/kg, D3-vitamin 1260 IE/kg, E5 mangán 70 mg/kg, E6 cink 42 mg/kg, E1 vas 27 mg/kg. EU-adalékokkal színezve. Az EU-ban engedélyezett antioxidánssal.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

12720 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0310 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart