,

Tetra Pond PhosphateMinus 250 ml

3690 Ft

Tartósan csökkenti az algák fő táplálékát, a foszfátot, így hozzájárul az alganövekedés elkerüléséhez.

A megbízható foszfát-csökkenés a víz minőségének javulását eredményezi. A tó vize tiszta lesz. Különösen környezetbarát hatásmód. Egész évben használható! A tavi szezon indulásakor, a halak első etetése előtt: csökkenti a tél során keletkezett foszfátot. A tavi szezon idején: támogatja a víz alatti növények algagátló hatását. A szezon végén a halak utolsó etetése után: a foszfáttartalmat csökkenti a télre. Egyszerűen és pontosan adagolható.

Adagolás: Használat előtt felrázandó! Az adagolóval adjunk 50 ml Tetra Pond Phosphate Minus készítményt 1000 liter tóvízhez. Az optimális hatás elérése érdekében oszlassuk el a készítményt a tóban, pl. egy hosszabb bot segítségével. Négy hetente ajánlott a rendszeres utóadagolás.

Tartalom: 250 ml 5.000 liter tóvízhez elegendő. Szemirritáló hatású. Gyerekek elől elzárva tartandó. Ha véletlenül lenyelné, azonnal hívjon orvost és mutassa meg a csomagolást és a címkét.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

14760 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0299 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart