, ,

Tetra Pond Sterlet Sticks 1 l

4965 Ft

A Tetra Pond® Sterlet Sticks magas tápértékű főtáplálék optimálisan a kerti tavakban élő kecsegék és vágótokok különleges táplálkozási igényeire hangolva.

A szabadalmaztatott* BioActive® Formulával – a nagyobb ellenálló képesség, energia és vitalitás érdekében. Tudományosan tesztelt formula optimális protein-zsír viszonnyal az egészséges növekedés érdekében. Gyorsan süllyedő stickek, amelyek figyelembe veszik a fenéken élő kecsegék és vágótokok táplálkozási szokásait. A kis stickek megfelelnek a kecsegék és vágótokok fizikai táplálkozási követelményeinek. A stickek hosszan megőrzik formájukat és nem okoznak zavarosodást a vízben.

Adagolási javaslat: Naponta legalább 2-3 alkalommal mindig csak annyit adagoljon, amennyit a halak néhány percen belül el tudnak fogyasztani.

Összetétel: növényi fehérjekivonatok, gabona, hal és halmelléktermékek, növényi melléktermékek, élesztők, tej és tejtermékek, olajok és zsírok, ásványi anyagok.

Minőségi elemzés: nyersprotein 47,0%, nyerszsír 10,0%, nyersrost 2,0%, nyershamu 8,0%, víz 8,0%.

Adalékok: A-vitamin 29270 IE/kg, D3-vitamin 1830 IE/kg, E-vitamin 598 mg/kg, L-aszkorbil-2-polifoszfát 137 mg/kg, lecitin. EU-adalékokkal színezve. Az EU-ban engedélyezett antioxidánssal.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

4965 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0294 Kategóriák: , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart