,

Tetra Goldfish AquaSafe 100 ml

1510 Ft

A Tetra Goldfish AquaSafe a vezetékes vizet azonnal a természetnek és a halaknak megfelelővé alakítja.

Új formulával az egészséges vízért és az egészséges halakért. Megköti a nehézfémeket (pl. a rezet, a cinket és az ólmot). Semlegesíti a klórt és a klóramint. Növeli a halak jó közérzetét: jóddal a több vitalitás érdekében, B-vitaminnal a stressz ellen és ápoló kolloidokkal a kopoltyúk és a nyálkahártya védelmében. BioExtract formulával a tiszta víz érdekében.

Alkalmazás: Adagoljon 5 ml AquaSafe terméket (1 strigula = 10 ml) minden 10 liternyi vízhez, amikor a halakat szállítja, újonnan telepíti az akváriumot, vagy részleges vízcserét hajt végre. Minden hidegvízi akváriumhoz.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

15100 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0284 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart