, ,

Tetra Goldfish Weekend 10 db

1750 Ft

Minden aranyhal ellátására a hétvégéken vagy üdülés alatt.

Hétvégi és üdülés alatti 5 napra elegendő eledel. Optimális ellátás az alapvető tápanyagokkal.
A mini eledelblokkokat tökéletesen lehet adagolni és akár 5 napra is elegendőek. Kiegészítő eledel aranyhalak számára.

Összetevők: ásványi anyagok, fehérjekivonatok, tej és tejmelléktermékek, zöldség, puhatestűek, rákfélék olajok és zsírok, algák. EU adalékokkal színezve és tartósítva. Az EU-ban engedélyezett antioxidánssal.

Minőségi elemzés: nyersprotein 37%, nyerszsír 8%, nyers rost 4%, nyershamu 28%, víz 8%. Hozzáadott vitamintartalom: L-aszkorbil-2-polifoszfát.

Gyártja: Tetra GmbH Németország

175 Ft/db

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0283 Kategóriák: , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart