, ,

Tetra Goldfish Energy Sticks 250 ml

2415 Ft

Főtáplálék minden aranyhal számára a színerő és a vitalitás fokozásáért.

Tartalmazza a Clean & Clear Water Formulát a tiszta és átlátszó víz érdekében és a szabadalmaztatott BioActive® Formulát, hogy a halak élete egészséges és hosszú legyen.

Adagolási tipp: 2-3-szor naponta kis adagokban. Egyedüli táplálék hidegvízi halak számára.

Összetétel: növényi melléktermékek, hal és halmelléktermékek, növényi fehérjekivonatok, gabona, olajok és zsírok, puhatestűek és rákfélék, élesztők, ásványi anyagok.

Minőségi elemzés: nyersprotein 38,0%, nyerszsír: 9,0%, nyersrost 2,0%, nyershamu 6,0%, víz 7,0%.

Hozzáadott vitaminok: A-vitamin 28800 IE/kg, D3-vitamin 1800 IE/kg, E-vitamin 590 mg/kg, L-aszkorbil-2-polifoszfát 137 mg/kg, lecitin.

Gyártó: Tetra GmbH Németország

9660 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0275 Kategóriák: , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart