,

Tetra TH30 öntapadós folyadékkristályos hőmérő

1300 Ft

Precíz folyadékkristályos hőmérő, fokonkénti mérési lehetőséggel.

Tartósan pontos hőmérsékletmérés. Könnyen leolvasható. Egyszerűen rögzíthető az akvárium külső falán:

1. A hőmérőt lehetőleg a fűtőtől távol kell elhelyezni, olyan helyre, ahol nincsen tartós napsugárzásnak kitéve. A megfelelő helyen tisztítsa meg az akvárium falát.
2. A hőmérőt óvatosan válassza le a lapról, eközben ne hajlítsa meg.
3. Távolítsa el a hátoldalról a papírt és nyomja a hőmérőt erősen az akvárium falának. Eltarthat néhány percig, míg a hőmérő a helyes hőmérsékletet mutatja.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0266 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart